вівторок, 17 лютого 2015 р.

БРДМ їде в Квасилів

Сьогодні, 17 лютого 2015 року, мені зателефонував Сергій та повідомив:
- нарешті узгодив всі деталі, вирушаємо з Рівного на Квасилів конвоєм, військові дали БРДМ.
- чудово, зустрічаю!
Маючи кілька хвилин, взяв фотоапарат та вирішив зняти на відео. З радістю поділюся ним з Вами.



Наперед хочу подякувати директору Квасилівського професійного ліцею Савчуку Олександру Леонідовичу, який заздалегідь пішов на зустріч, розуміючи всю складність теперішньої ситуації в країні, організував ремонтну базу для техніки.

Далі буде...

пʼятницю, 6 лютого 2015 р.

У Квасилові планують ремонтувати військову техніку

У понеділок, 2 лютого 2015 року після спілкування з товаришем, вирішили спробувати зробити щось більше, складніше, і не менш потрібне, аніж харчі та речі для наших солдат в зоні АТО.
У результаті обговорення з рядом людей було закладено підгрунтя для організації проведення ремонту бойової техніки у нашому селищі Квасилів. І ось сьогодні, 6 лютого, нас повідомили, що найближчим часом доставлять першу одиницю військової техніки, за попередньою інформацією це буде БРДМ (бойова розвідувально-дозорна машина).
На разі невідомо, які саме запчастини необхідні для відновлення даного транспорту, але вже зрозуміло, що необхідні будуть гроші й будь-яка допомога небайдужих.
Найближчим часом плануємо організувати збір коштів, а також запрошуємо людей, які мають навики ремонту подібної техніки.
Далі буде...